Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhapult forgalmazók vidéken képes leírás - Konyhapult.tlap.hu
részletek »

Konyhapult forgalmazók vidéken - Konyhapult.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhapult.tlap.hu » Konyhapult forgalmazók vidéken
Keresés
Találatok száma - 24 db
Abútor - fenyőbútorok

Abútor - fenyőbútorok

A raktáron lévő termékeket rövid határidővel (2-5 nap) az ország bármely területére kedvezményesen eljuttatjuk. A házhoz szállítást az üzletünk saját járművel illetve független szállítókkal végzi. A szállítási díj fizetése az áru kifizetésével együtt történik.

Art design konyha

Art design konyha

Ezúton is szeretnénk bemutatni cégünket és az általunk forgalmazott termékeket annak reményében, hogy a jövőben Ön is gyarapítja majd elégedett vásárlóink számát. Legyen szó akár konyhabútorról, gardróbról vagy bármilyen egyedi gyártású bútorról az Art Design Stúdió mind termékeiben mind szolgáltatásaiban is különlegeset nyújt, hiszen a név kötelez...

Baltex - konyhapult

Baltex - konyhapult

Tárolás, előkészítés, főzés. A konyha szentély, a szakács szentélye! Hívja meg a barátait, vagy tiltsa ki a családját, különítse el az otthona más részeitől, vagy integrálja a nappali terébe. Mindegy. Kell a praktikum, a design, az innováció.

Berone webáruház

Berone webáruház

Bútor webáruházunk virtuális polcainak szinte semmilyen fenntartási költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot, olcsóbban kínálhat a vevőknek, országhatártól függetlenül. A bútor webáruházunkban és komáromi bútor áruházunkban prémium minőségű bútorok rendelhetőek! Ellenőrzött minőségi követelményeket, és védőfóliás csomagolást biztosítunk

Bútorbaja

Bútorbaja

Konyhabútorok korpuszainak gyártása többnyire bútorlapból történik, de gond nélkül gyárthatunk fából is bármilyen méretűt és formájút, valamint a festett megoldásokat is el tudjuk készíteni. Az ajtó frontokat többnyire bútorlapból és festett kivitelben készítjük, de természetesen itt is megoldható a fa, amiből igény szerint egyedi formát is gyárthatunk.

Bútorsziget

Bútorsziget

Ezúton is köszönöm érdeklődését cégünk iránt. Reméljük, hogy hasznos információkkal tudjuk ellátni, melyek felhasználásával sikerül lakását álmainak megfelelően berendeznie. A Bútorsziget Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 2003-ban alapítottam, miután egy faipar területén működő Részvénytársaság üzemigazgatójaként hat évet eltöltöttem. Az alapítással egyidőben megnyitottuk üzletünket Győrben.

DanKüchen

DanKüchen

Az ideális konyha az alapvető funkcióival és egyediségével tökéletes egységet képez a lakás többi részével. Ez természetesen személyre szabott, az egyéni életritmus és életmód a fő meghatározója. Tartsuk mindig szem előtt, hogy konyhabútorunkat nem 2-3 évre tervezzük. Vegyük figyelembe, hogy az idő során változhat családunk létszáma, illetve megváltozhatnak étkezési szokásaink. Amíg otthonunk még csak tervezési fázisban van, ez a legjobb idő arra, hogy leendő konyhánk méretét, technikai szintjét meghatározzuk. Ki nem hallotta már: Ha még egyszer építeném..., azonban egy 3 dimenziós látványterv nem csak a megjelenítésben segít, hanem az alternatívák illetve áram csatlakozási pontokat meghatározásában is.

Design galéria

Design galéria

A hely ahol élünk - legyen az családi ház, vagy akár egy kisebb lakás - meghatározza mindennapjainkat, közérzetünket. A Design Galériában legfőbb célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek ezen hely, az Otthon olyan környezetté alakítását, amelyben jó élni. A praktikum, az egyéni szokások, a színek és formák harmóniáját figyelembe véve kell megtalálnunk az egyéni igényeknek megfelelő bútort vagy éppen kiegészítőt, mely nálunk a klasszikustól a modern stílusig rendelkezésre áll. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és lehetősége van rá, keresse fel Galériánkat, hogy személyesen is segítségére legyünk.

Dunabükk bútor

Dunabükk bútor

Ilyen konyha csak az igényeket, adottságokat, lehetőségeket alaposan mérlegelő tervezés után alakítható ki. Új építésű konyháknál a feladat viszonylag egyszerű, mert ilyenkor az elképzelésekhez lehet igazítani a konyha méretét. A már meglévő lakásokban az építési adottságok azonban korlátozhatják az ideális konyha kialakításának lehetőségeit.

Hirdetés
Fa-zon bútor Kft.

Fa-zon bútor Kft.

A bútor tervezéséhez szükségesek a helység méretei, a víz, gáz, csatorna és az elektromos kiállások helye és a nyílászárók pontos méreteinek megadása, ezek tudatában tudjuk elkezdeni a tervezést! Milyen legyen a konyha?

Gódor Bútor Kft.

Gódor Bútor Kft.

A Gódor Bútor Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozásként közel 20 éve van jelen a magyar bútorgyártás piacán. Megalakulásunk óta elsődleges célunk a vevők igényeinek megfelelő termékek gyártása, melyhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk. A tökéletes eredmény eléréséhez elengedhetetlen feltétel még a modern technológia, a minőségi géppark és a szakmájukban jártas, tapasztalt munkatársak.

Hal-Co Design Kft.

Hal-Co Design Kft.

A modern, otthoni stílus manapság a legelterjedtebb konyhastílus. A modern berendezésű otthonokban elengethetetlen az ilyen konyha, hogy egységet alkosson az egész enteriör. A stílust jól jellemzi a szabad formavezetés, a nyújtott formák. A felső elemsor sokszor eltérő magasságú, és van úgy, hogy a konyha egyes részein nem különül el a felső és alsó elemsor. A modern stílus a praktikusságot és a használhatóságot tartja szem előtt. Mindennek meg van a helye, kevesebb a nyitott polc. A sütőt sem mindig a főzőlap alá építik, hanem szemmagasságba a kényelem kedvéért. A konyha színvilága szélesebb skálán mozog, játékosabb a többi stílushoz képest. A fa színei mellett megjelennek a homogén színek, a pasztel árnyalatok és ezek kombinációi.

Hegedűs és Ress Faipari Bt.

Hegedűs és Ress Faipari Bt.

Bár igényeink különbözőek, a kellemes környezet, a közös családi étkezések mindannyiunk számára érték. A bútort pontosan az Ön konyhájába készítjük, méret után. Bútoraink időtállóságát az 5 év garancia is biztosítja!

Illés bútor

Illés bútor

Ahány ház, annyiféle konyha, és éppen annyiféle konyhabútor. Az elemes bútorokkal szemben óriási előnyünk, hogy mi minden milliméterrel elbánunk. Közreműködésünkkel nem fordulhat elő olyasmi, hogy akár egyetlen centiméternyi üres hely rontsa a konyhabútor, és a konyha egységét. Nálunk, velünk minden klappol, A-Z-ig. Nem ismerünk lehetetlent, legyen szó bármilyen méretű és formájú konyhabútorról, hiszen egyedi, személyre, élettérre szabott bútorokat készítünk.

In-Pulse Design Kft.

In-Pulse Design Kft.

Cégünk, az In-Pulse Design Kft. fő profilja az egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése, elsősorban a konyhabútorok, beépített szekrények tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Emellett lehetőség van szinte bármilyen bútor kivitelezésére rajtunk keresztül. Kínálatunk az egyszerűtől egészen a luxus kategóriáig terjed. Tekintse meg oldalunkat a részletekért, referenciáinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha az Ön otthonához illő, prémium minőségű egyedi bútorokat szeretne megfizethető áron!

Interstone

Interstone

Labrador Blue gránitból készített konyhapult. E gránit jellemzően nagy pikkelyekből áll, melyek közül néhány, attól függően, hogy honnan nézzük azokat, meg-megcsillannak. Bár léteznek elég jó bútorlap-másolatok, ezt a tulajdonságot csak a természetes anyag tudja produkálni.

Kreatív konyhastúdió

Kreatív konyhastúdió

Mivel a lakberendezésben általában a konyhabútor és a háztartási készülékek emésztik fel a legtöbb pénzt, illetve a háztartások túlnyomó részében a konyha a családi élet központja, ezért érdemes erre a helyiségre nagyobb figyelmet fordítani.

Tuti menü