Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhapult forgalmazók Budapesten képes leírás - Konyhapult.tlap.hu
részletek »

Konyhapult forgalmazók Budapesten - Konyhapult.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhapult.tlap.hu » Konyhapult forgalmazók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 21 db
Addere - konyhapult

Addere - konyhapult

Vállalkozásunk 2007-ben alakult minőségi, egyedi bútorok tervezésere és gyártásara szakosodva. Leginkább konyhabútor tervezést, konyhabútorok, beépített, tolóajtós, gardróbszekrények készítését végezzük. Úgy gondoljuk a stílus és a minőség nem elsősorban pénz kérdése. Munkáinkhoz megpróbálunk egy kicsivel többet hozzáadni, mint az a szakma képviselőitől elvárható.

Albatros konyhaverzum

Albatros konyhaverzum

Szeretettel várunk minden érdeklődőt bemutatótermünkben. A Budapest, IX. kerület Telepy u 18. szám alatt felépített konyhákkal, és több fajta frontfelületet mutatunk be. A megrendelt konyhákhoz igényesetén beépíthető gépeket is biztosítunk.

Amfi konyhastúdió

Amfi konyhastúdió

A rozsdamentes acél a konyha egyik legkedveltebb anyaga. Kedvező tulajdonságai: időtálló, rozsdamentes, hőálló, élelmiszerálló, higiénikus, folt- és saválló, fényálló, ápolása könnyű. A Blanco kizárólag a legkitűnőbb nemesacélt alkalmazza a rozsdamentes acél mosogatótálak gyártásához.

Art konyha

Art konyha

A honlapunkon keresztül Ön megismerkedhet az Olaszországból származó Colombini és Modulnova konyha gyártók által készített konyhák, konyhabútorok széles választékával. Az olasz Colombini konyhabútorok kiváló minőségükkel évek óta nagy sikert aratnak Magyarországon.

Bebútorozlak

Bebútorozlak

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Boda bútor

Boda bútor

Cégünk 1988 óta áll a bútort és kiegészítőket vásárlók rendelkezésére. A kezdeti helyzetünket ma már három kiváló kínálatot biztosító Bútor üzletünk és bemutató termünk kínálata kényezteti el Önöket. Hazai gyártmányú termékek közül válogathatnak a vállalkozásunk mindhárom boltjában, ahol hasonló választékkal várjuk Önöket.

Bono design Kft.

Bono design Kft.

A Bono Design stúdió a San Marino-i központú Colombini Group partnereként elkötelezett abban, hogy Vásárlóink olyan minőséget ismerhessenek meg, mely kifejezi az olasz életérzést. Személyre szabott megoldásokban gondolkozunk, olyanokban, melyek megkönnyítik az emberek mindennapjait, s mindezt a lehető legjobb ár-érték arány mellett ajánljuk. Tizennyolc éves bútortervezői és konyhagép tanácsadói szakmai tapasztalat birtokában nem sajnáljuk az időt az ügyfelek igényeinek megismerésére: arra, hogy megtervezzük és megalkossuk azokat a bútor kompozíciókat és belső tereket, amelyeket Vevőink valóban örömmel használnak majd.

Csepeli konyhastúdió - konyhapult

Csepeli konyhastúdió - konyhapult

A Csepeli Kft. 1996-ban kétszáz éves újpesti asztalos dinasztia hagyományait élesztette újjá Dunaföldváron. Célunk: fából és fapótló anyagokból, olyan igényes belsőépítészeti terek kialakítása, melyek az otthon melegét sugározzák, illetve kellemes környezetet teremtenek magunk körül.

Cucine outlet

Cucine outlet

Régi szekrénytesteket megtartva, új ajtókkal, fiókrendszerrel, és vasalatokkal újíthatod meg a konyhádat. Megmarad a régi konyhád, de még is új konyhád lesz. Mi valóra váltjuk ezt a csodát. Munkánkra garanciát vállalunk!

Hirdetés
Kálcsics konyhabútor

Kálcsics konyhabútor

Ingyen megtervezzük konyhájának fotórealiszitikus látványtervét, és szabadon az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Kötetlen színválaszték! Tegyen bennünket próbára! A látványterv mellé természetesen egy kedvező konyhabútor árajánlatot is teszünk. Ha konyhabútor vásárlást tervez, a legjobb helyen jár! Mi segítünk megtervezni pontosan azt a konyhát, amit Ön megálmodott! Nem kell ragaszkodnia konyhabútor szabványokhoz, mi felár nélkül készítjük el önnek az egyedi méretű korpuszt, legyen szó keskeny korpuszról, vagy plafonig érő falielemről. Segítünk a háztartási gépek kiválasztásában, hogy Ön csak birtokba vegye a konyhát, amit megálmodott.

Kika

Kika

Vicces, trendy, eredeti, bohókás - ilyen a kika, a lakberendezési ötletek sztárja! Aktuális TV-spotunkat itt találja, ha újra meg újra meg szeretné nézni. A kika - dal a 'Welcome to my world' szintén itt hallható. Hallgassa meg és nézze meg többször - ahányszor csak tetszik!

Koper konyhastúdió

Koper konyhastúdió

Érzékenyen figyelünk a trendek változásaira, ötleteinket megosztjuk a vevőinkkel. Ez segíti a konyhastúdiónkban történő közös tervezés menetét. A konyha kiosztásán, elrendezésén túl igyekszünk a falak, a tapéta,a díszítő elemek szín-minta ötleteit is átbeszélni, valamint világításokkal tesszük nem mindennapi élménnyé konyhabútorainkat!

Mezora Design Kft.

Mezora Design Kft.

A Mezora Design Kft 2010-ben megnyitott fürdőszoba és konyha stúdiójával új színt és stílust kíván meghonosítani a hidegburkolat és konyhabútor értékesítésének hazai piacán. Értékesítőink és a tulajdonosi kör több évtizedes szakmai tapasztalatát szeretné kamatoztatni a leendő vásárlói megelégedettségére.

Mobilan konyhabútor

Mobilan konyhabútor

A konyha minden otthon középpontja. Itt gyűlik össze a család, itt indul és zárul a nap, baráti beszélgetések, nagy közös főzések helyszíne. A Mobilan konyhabútorok ezekhez a mindennapi és különleges pillanatokhoz adják meg a tökéletes környezetet!

Modern olasz konyhabútor

Modern olasz konyhabútor

Áruházunkban a honlapon szereplő valamennyi terméket személyesen is megrendelheti. Az áruház kedvezményei és szolgáltatásai eltérhetnek a Matracfutár által kínáltaktól. Ha igénybe kívánja venni a honlapunkon található kedvezményeket (árengedmény, házhoz szállítás) elegendő vásárláskor a honlapon talált termékazonosítóra hivatkoznia.

Must Co

Must Co

A konyha lakásunk központi részévé válhat, ha Ön és családja igényei szerint kerül kialakításra. Egy jól megválasztott szín és praktikus elrendezés boldog percek helyszínét adhatja. A Must-co Kft. több mint húsz éve foglalkozik bútorok, többek között, olasz konyhabútorok és exkluzív konyhastúdiók értékesítésével és tervezéssel. Munkatárasaink hosszú évek tapasztalatát felhasználva azon munkálkodnak, hogy vásárlóink mindig az igényeiknek megfelelő konyhabútor boldog tulajdonosai lehessenek. Legyen szó lakossági vagy ipari felhasználásról, a Must-co Kft. garantáltan a legjobb minőségű olasz konyhabútort nyújtja.

Prime Home

Prime Home

Hitvallásunkhoz híven minden egyedi konyhabútort a legjobb minőségű konyhai vasalatokkal, és csillapítós kivetőpántokkal szerelünk fel. Konyhastúdiónkban egyaránt megtalálható a klasszikus, egyedi vagy design konyha, a mediterrán hangulat szerelmesei számára pedig a soha meg nem unható provence-i konyhát kínáljuk. A konyhatervezés - és gyártás során ügyfeleink design mosogatót éppúgy választhatnak, mint gránitból készültet. Különös gondot fordítunk a megfelelő csempe kiválasztására, és a beépített bútorok megkomponálására. Egyedi konyháinkban mindig speciális megoldások születnek.

Tuti menü