Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kik gyártanak konyhapultot? képes leírás - Konyhapult.tlap.hu
részletek »

Kik gyártanak konyhapultot? - Konyhapult.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhapult.tlap.hu » Kik gyártanak konyhapultot?
Keresés
Találatok száma - 21 db
1RDesign - konyhapult

1RDesign - konyhapult

Eredetileg Angliában majd később Amerikában is meghonosodó vidéki stílus. Általában azok választják, akik vonzódnak a régi idők kicsit romantikus, családias hangulatához és otthonaikban ki akarnak szakadni a rohanó hétköznapokból. Mivel az angol vidéki élet része a nagy család és a gyakori vendégségek, ezért az igazi country stílushoz elengedhetetlen a nagyméretű konyha és az étkező, amely vagy a konyhában vagy külön kap helyet. A stílus ma reneszánszát éli és mint ilyen kezd átalakulni, egyrészt az életvitelből adódóan a konyhában helyet kapnak a különböző beépíthető háztartási gépek, amelyek természetesen a régi konyhákban nem voltak megtalálhatók, másrészt sokszor kisebb alapterületű helységekben is megjelenik.

Acril Design Kft.

Acril Design Kft.

Talán legegyszerűbben azért, mert egyszerűen fantasztikusan néz ki. Még a legegyszerűbb konyhabútor is kivételes megjelenést kap az akrillapokból készült munkalap beépítése után. A pultlapunk - legyen az akár a konyhában, fürdőszobában, vagy bármely megálmodott térben - egy teljesen egybefüggő felületet képez, amitől az egész felületünk vízálló és könnyen tisztán tarthatóvá válik.

Akrilux

Akrilux

A Corian, a DuPont által kifejlesztett praktikus, szilárd felületű anyag, alumínium-trihidrát, színezék és akril gyanta (PMMA) elegye. A 100 féle szín 100 féle lehetőséget kínál, így bármilyen igényt kielégít az esztétikát és a stílust tekintve.

Bányai bútorok

Bányai bútorok

A Bányai márka összeforrt az egyéni és exkluzív konyhabútorral, ami a legapróbb részletében is a legjobb minőséget képviseli. A bemutatott összeállítások lehetőségek csupán, tükrözni kívánják a bő elemválasztékunk adta lehetőségeket. A választott konyha a tulajdonos egyéni életstílusának kifejezője, személyiségének tükre. Célunk, hogy széles frontválasztékunkból mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabot.Tervezőink segítségével így Ön egy személyre szabott, méretre készített Bányai konyhabútor tulajdonosa lesz.

Bernhardt bútor

Bernhardt bútor

Az ideális konyha egyedi, szép, jól funkcionál, kényelmes és praktikus. Ilyen konyha csak az igényeket, adottságokat, lehetőségeket alaposan mérlegelő tervezés után alakítható ki. Új építésű konyháknál a feladat viszonylag egyszerű, mert ilyenkor az elképzelésekhez lehet igazítani a konyha méretét. A már meglévő lakásokban az építési adottságok azonban korlátozhatják az ideális konyha kialakításának lehetőségeit.

Divian

Divian

Igényelj tőlünk a termékeinket bemutató óriásplakátot valamint belső boltdekorációt! A Divián a jó példa arra, hogy nem kell leírni a magyar bútorgyártást. Kitartó hittel, dinamizmussal naponta bizonyítják, hogy készek a fejlődésre. Termékeik a hazai ízlésvilágot tükrözi, áraik és gyártási határidejük versenyképes.

Domorterc Kft.

Domorterc Kft.

A konyha sarkalatos pontja a munkalap, hiszen a főzés előkészítése ezen folyik. A kiváló kopásállóság mellett nem utolsó szempont a vízállóság és az esetleges savakkal és lúgokkal szembeni ellenállóság.

Fagyöngy konyhabútor

Fagyöngy konyhabútor

A Fagyöngy Konyhabútor Stúdiót 2010. márciusában nyituttuk meg azzal a céllal Zuglóban,a XIV. kerületben, hogy a budapesti vásárlóink számára is elérhetővé tegyük konyhabútorainkat. Közel 20 éve működő cégünk fő profilja minőségi egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése. 2013-ban előrelépés történt a cég életében, Kft. formában működünk. Továbbra is a megszokott magas minőségben és kedvező árakon dolgozunk. Bemutatótermünkben öt működőképes konyhabútort mutatunk be és számos egyéb alternatívát.

Gerland bútorstúdió

Gerland bútorstúdió

Tömör fából készített légzésjavító himalája só tartó állvány. Anyaga elsőosztályú bükk, nyers, pácolatlan kivitelben. A himalája só javítja a levegőt, légúti állapotjavításra javasolt. Minden Gerland bútor egyedi tervezésű! Termékrendszerünk segítségével egységes megjelenésű, bármilyen szabadon választott funkciókkal ellátott bútorokat tervezünk.

Hirdetés
Hungarolap

Hungarolap

A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft több, mint húsz éves fennállása óta ismét egy újabb tevékenységi körrel bővítette profilját. A Hungarolap Kft. megszűnésével cégünk felvállalta, hogy a munkalapok konfekcionálásával, lap- és él megmunkálásával kapcsolatos tevékenységet tovább folytatja. (összemarás, élbeültetés, éllécezés, éldekorozás, síkdekorozás, műanyag élzárás, stb.) A Hungarolap Kft képzett szakembereit Cégünk átvette, akik a munkalapok magas szintű megmunkálását végzik a Zsalu Kft. korszerű gépeivel.

Inova bútor

Inova bútor

Konyhabútoraink bő választéka, alacsony ára, gazdag szín- és formavilága lehetővé teszi, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb összeállítást. A gyártók által összeállított konyhablokkok kímélik pénztárcáját, mivel 10-15 %-kal is kevesebbe kerülnek, mint ha ugyanazokat elemenként rendelné meg. Az elemeket, konyhablokkokat rendelheti munkalappal, mosogatótálcával, vagy ezek nélkül is. Konyháinkhoz természetesen egyéb kiegészítőket - lábtakaró léceket, szpottartót, vízzárót..stb. - is forgalmazunk, a konyhatípusok további képeinél valamennyi árlistánk megtekinthető.

Kid bútor

Kid bútor

Ne várjunk tovább a munkalapcserével, ha a vágások és foltok zavarnak bennünket a régi lapon. Az olcsó laminált laptól kezdve a gránitig, új életre keltheti konyháját ezzel az egyszerű cserével. A stílushoz illő szobrocska pedig csak hab lehet a tortán.

konyhabútor készítés - wildwood

konyhabútor készítés - wildwood

Asztalos Székesfehérvár, 20 éves szakértelemmel vállalja egyedi konyhabútor készítését, beépített szekrény, modern konyhák, konyhabútorok, konyhaszekrények kivitelezését, beszerelését, rövid határidővel.Az ügyfeleink által elképzelt egyedi tervezésű bútorokat a legmagasabb minőségű osztrák, német és magyar alapanyagokból, többek közül az osztrák Blum vasalatokkal. Célunk olyan bútorok létrehozása, melyben a vevők igényei teljes mértékben teljesülnek. A legjobb minőséget kínáljuk elérhető áron. Legyen ön is elégedett ügyfelünk, tegyen próbára minket!

Márvimpex Kft.

Márvimpex Kft.

A konyha, a lakás központi helysége, a leggyakrabban használt terület, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai megjelenésére. A konyha pult anyagának kiválasztásakor az esztétikai szemponton túl nagyon fontos kritérium a fizikai hatásokkal szembeni ellenálló képesség.

Must.co Konyhabútorok

Must.co Konyhabútorok

A Must and Co cég fő profilja az olasz import, és saját készítésű konyhai és egyéb bútorok gyártása, és forgalmazása. Válasszon széles termékkínálatunkból, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és profi tervezőink megtervezik álmai konyhabútorát az Ön igényei szerint! Cégünk és szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehet munkánk igényességében és pozitív végeredményében. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Bővebb információk internetes oldalunkon. Várjuk szíves jelentkezését!

N'Kara Design

N'Kara Design

A konyhatervezésnél nem a méret a lényeg. Az elrendezés sokkal többet jelent; a nagy konyha csak akkor praktikus, ha az eszközök és a rakodófelületek ergonomikusan rendeződnek el. A kisebb konyhabútor nem jelent feltétlenül kevesebb funkciót vagy a stílus feláldozását. A konyhabútor kialakításának kezdeti fázisában meg kell határozni, hogy lakberendezési, belsőépítészeti szempontból hol kapjanak helyet a víz-gáz kiállások, villany vezetékek, hova kerüljön a sütő, a mosogatógép, a főzőlap, a mosogatótál. Egy ideálisan megtervezett konyhabútor esetén akár 50%-al rövidebb úton el lehet végezni ugyanazt a munkafolyamatot. Fontos lakberendezési, esztétikai, ergonómiai kérdés hogy milyen színek legyenek felhasználva a falak, a padló valamint a konyhabútor különböző felületein.

Optimum bútor

Optimum bútor

A vidéki hangulatú konyhákra jellemző az egyszerű formatervezés, meleg-családias hangulatot közvetít. A bútor ajtófrontja tömör fából - főként fenyőből - készül. A színvilág meghatározója a természetesség: világos lágyabb színektől egészen a sötét színekig terjed. Kovácsoltvas, antikolt, illetve kerámiafogantyúk illenek ehhez a konyhabútorhoz. Az ilyen stílusban készült bútor nagyon meghatározza a helység hangulatát, főleg ha hozzáillő fa asztal, falburkolatnak kisméretű díszes csempét választunk vagy téglahatású falrészeket is kialakítunk mellette. Konyhabútor tervezés, gyártás méretre, beépítés - Egyedi konyhabútorok, gardróbszekrény készítése egyedi méretre Budapesten

Tuti menü