Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhapult linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Konyhapult képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: konyhapult.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
1RDesign - konyhapult

1RDesign - konyhapult

Eredetileg Angliában majd később Amerikában is meghonosodó vidéki stílus. Általában azok választják, akik vonzódnak a régi idők kicsit romantikus, családias hangulatához és otthonaikban ki akarnak szakadni a rohanó hétköznapokból. Mivel az angol vidéki élet része a nagy család és a gyakori vendégségek, ezért az igazi country stílushoz elengedhetetlen a nagyméretű konyha és az étkező, amely vagy a konyhában vagy külön kap helyet. A stílus ma reneszánszát éli és mint ilyen kezd átalakulni, egyrészt az életvitelből adódóan a konyhában helyet kapnak a különböző beépíthető háztartási gépek, amelyek természetesen a régi konyhákban nem voltak megtalálhatók, másrészt sokszor kisebb alapterületű helységekben is megjelenik.

Abútor - fenyőbútorok

Abútor - fenyőbútorok

A raktáron lévő termékeket rövid határidővel (2-5 nap) az ország bármely területére kedvezményesen eljuttatjuk. A házhoz szállítást az üzletünk saját járművel illetve független szállítókkal végzi. A szállítási díj fizetése az áru kifizetésével együtt történik.

Acril Design Kft.

Acril Design Kft.

Talán legegyszerűbben azért, mert egyszerűen fantasztikusan néz ki. Még a legegyszerűbb konyhabútor is kivételes megjelenést kap az akrillapokból készült munkalap beépítése után. A pultlapunk - legyen az akár a konyhában, fürdőszobában, vagy bármely megálmodott térben - egy teljesen egybefüggő felületet képez, amitől az egész felületünk vízálló és könnyen tisztán tarthatóvá válik.

Acryl megoldások

Acryl megoldások

Három lépésen keresztül eljuthat a megvalósításig: 1. Kell egy jó terv, ötlet. 2. Fontos az elhatározás. 3. Szüksége van egy tapasztalt kivitelezőre. Elég, ha Ön csak képzelődik, a megoldást mi szállítjuk.

Addere - konyhapult

Addere - konyhapult

Vállalkozásunk 2007-ben alakult minőségi, egyedi bútorok tervezésere és gyártásara szakosodva. Leginkább konyhabútor tervezést, konyhabútorok, beépített, tolóajtós, gardróbszekrények készítését végezzük. Úgy gondoljuk a stílus és a minőség nem elsősorban pénz kérdése. Munkáinkhoz megpróbálunk egy kicsivel többet hozzáadni, mint az a szakma képviselőitől elvárható.

Akrilux

Akrilux

A Corian, a DuPont által kifejlesztett praktikus, szilárd felületű anyag, alumínium-trihidrát, színezék és akril gyanta (PMMA) elegye. A 100 féle szín 100 féle lehetőséget kínál, így bármilyen igényt kielégít az esztétikát és a stílust tekintve.

Albatros konyhaverzum

Albatros konyhaverzum

Szeretettel várunk minden érdeklődőt bemutatótermünkben. A Budapest, IX. kerület Telepy u 18. szám alatt felépített konyhákkal, és több fajta frontfelületet mutatunk be. A megrendelt konyhákhoz igényesetén beépíthető gépeket is biztosítunk.

Amfi konyhastúdió

Amfi konyhastúdió

A rozsdamentes acél a konyha egyik legkedveltebb anyaga. Kedvező tulajdonságai: időtálló, rozsdamentes, hőálló, élelmiszerálló, higiénikus, folt- és saválló, fényálló, ápolása könnyű. A Blanco kizárólag a legkitűnőbb nemesacélt alkalmazza a rozsdamentes acél mosogatótálak gyártásához.

Art design konyha

Art design konyha

Ezúton is szeretnénk bemutatni cégünket és az általunk forgalmazott termékeket annak reményében, hogy a jövőben Ön is gyarapítja majd elégedett vásárlóink számát. Legyen szó akár konyhabútorról, gardróbról vagy bármilyen egyedi gyártású bútorról az Art Design Stúdió mind termékeiben mind szolgáltatásaiban is különlegeset nyújt, hiszen a név kötelez...

Hirdetés
Art konyha

Art konyha

A honlapunkon keresztül Ön megismerkedhet az Olaszországból származó Colombini és Modulnova konyha gyártók által készített konyhák, konyhabútorok széles választékával. Az olasz Colombini konyhabútorok kiváló minőségükkel évek óta nagy sikert aratnak Magyarországon.

Az okos konyha

Az okos konyha

Az egyik tervezési elgondolás: a konyhai háromszög fogalma (1950-es években dolgozták ki. A mosogató, a hűtőszekrény és a tűzhely (sütő és főzőlap), távolságát mérve). A konyha munka háromszög talán a leginkább kutatott és alkalmazott ergonomikus elv. Ha ezek a helyek túl messze vannak egymástól, akkor egy csomó lépést, elvesztegetünk miközben, készül az étel. Ha ezek túl közel vannak egymáshoz, akkor nagyon szűk lesz a konyha, ahol nehéz dolgozni.

Baltex - konyhapult

Baltex - konyhapult

Tárolás, előkészítés, főzés. A konyha szentély, a szakács szentélye! Hívja meg a barátait, vagy tiltsa ki a családját, különítse el az otthona más részeitől, vagy integrálja a nappali terébe. Mindegy. Kell a praktikum, a design, az innováció.

Bányai bútorok

Bányai bútorok

A Bányai márka összeforrt az egyéni és exkluzív konyhabútorral, ami a legapróbb részletében is a legjobb minőséget képviseli. A bemutatott összeállítások lehetőségek csupán, tükrözni kívánják a bő elemválasztékunk adta lehetőségeket. A választott konyha a tulajdonos egyéni életstílusának kifejezője, személyiségének tükre. Célunk, hogy széles frontválasztékunkból mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabot.Tervezőink segítségével így Ön egy személyre szabott, méretre készített Bányai konyhabútor tulajdonosa lesz.

Bebútorozlak

Bebútorozlak

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Bernhardt bútor

Bernhardt bútor

Az ideális konyha egyedi, szép, jól funkcionál, kényelmes és praktikus. Ilyen konyha csak az igényeket, adottságokat, lehetőségeket alaposan mérlegelő tervezés után alakítható ki. Új építésű konyháknál a feladat viszonylag egyszerű, mert ilyenkor az elképzelésekhez lehet igazítani a konyha méretét. A már meglévő lakásokban az építési adottságok azonban korlátozhatják az ideális konyha kialakításának lehetőségeit.

Berone webáruház

Berone webáruház

Bútor webáruházunk virtuális polcainak szinte semmilyen fenntartási költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot, olcsóbban kínálhat a vevőknek, országhatártól függetlenül. A bútor webáruházunkban és komáromi bútor áruházunkban prémium minőségű bútorok rendelhetőek! Ellenőrzött minőségi követelményeket, és védőfóliás csomagolást biztosítunk

Boda bútor

Boda bútor

Cégünk 1988 óta áll a bútort és kiegészítőket vásárlók rendelkezésére. A kezdeti helyzetünket ma már három kiváló kínálatot biztosító Bútor üzletünk és bemutató termünk kínálata kényezteti el Önöket. Hazai gyártmányú termékek közül válogathatnak a vállalkozásunk mindhárom boltjában, ahol hasonló választékkal várjuk Önöket.

Tuti menü