Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hogyan készül a konyhapult? képes leírás - Konyhapult.tlap.hu
részletek »

Hogyan készül a konyhapult? - Konyhapult.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhapult.tlap.hu » Hogyan készül a konyhapult?
Keresés
Találatok száma - 11 db
Az okos konyha

Az okos konyha

Az egyik tervezési elgondolás: a konyhai háromszög fogalma (1950-es években dolgozták ki. A mosogató, a hűtőszekrény és a tűzhely (sütő és főzőlap), távolságát mérve). A konyha munka háromszög talán a leginkább kutatott és alkalmazott ergonomikus elv. Ha ezek a helyek túl messze vannak egymástól, akkor egy csomó lépést, elvesztegetünk miközben, készül az étel. Ha ezek túl közel vannak egymáshoz, akkor nagyon szűk lesz a konyha, ahol nehéz dolgozni.

Geotech-Group Kft

Geotech-Group Kft

A munkalap minden konyhának meghatározó része, hiszen a különféle főzési, előkészítő munkálatoknak ez az úgynevezett pult ad helyet. E célra nem elég a hagyományos bútorlap, illetve laminált lap, így a gyártók speciális alapanyagot fejlesztettek ki: a munkalapot. Közülük is az úgynevezett laminált felületű munkalap a legelterjedtebb.

Indukciós - konyhapult

Indukciós - konyhapult

A korszerű konyhában az ételkészítés folyamatának sorrendjében helyezkednek el a munkafelületek, és a tárolóhelyek. A jellemző méretek az emberi testméretekhez, és munkához kapcsolódó mozdulatokhoz alkalmazkodnak. A konyha nagyságát, a berendezés minőségét sok tényező befolyásolja, például, hogy a család mekkora háztartást vezet, de ugyanígy függhet a jövedelmi viszonyoktól, a tradícióktól, a társadalmi pozíciótól, ill. az életviteltől.

Konyhatervezés - konyhapult

Konyhatervezés - konyhapult

Ma már egy konyha kialakításánál a legtöbben nem csak bemennek egy bútorboltba, ahol megvásárolnak pár konyhabútor elemet, amik méretükkel nagyjából illeszkednek a konyha adottságaihoz, hanem egyedileg terveztetik meg konyhaszekrényüket.

Kozma Bútor Design

Kozma Bútor Design

Amikor konyhaszekrényünk munkapultjának anyagát szeretnénk kiválasztani, akkor a legfontosabb szempont, hogy a felület minél tartósabb legyen és magas kopásállósági képességgel rendelkezzen. A laminált munkalapok még manapság is nagyon kedvelt megoldásnak számítanak, mely egyrészről kedvező áruknak, másrészről tartósságuknak köszönhető. A laminált konyhapultok esetén egy faforgácslapra kerül rá egy dekor lemez, mely a tartósságot garantálja.

London design

London design

Megbeszéljük elképzeléseit álmai konyhájáról. Felmérjük, hogy konyhája milyen lehetőségeket rejt, milyen kialakítású konyhabútor illik bele. Ha kell akár profi lakberendezőt is bevonunk. Látványtervet készítünk, amellyel előrevetítjük elképzeléseit az új konyháról, mielőtt még elkezdtük volna a munkát. Így lehetőség nyílik a változtatásra, és nyilvánvalóvá válnak az elképzelés rejtett buktatói, mielőtt túl késő vagy túl költséges lenne. Ezzel megelőzve a kapkodást, teljes odafigyeléssel elkészítjük álmai konyhabútorát, amely mellett igazán jól érzi majd magát a konyhában.

NaturAll

NaturAll

Gyártó cégünk több mint 10 éve foglalkozik márvány, gránit, mészkő anyagok feldolgozásával, megmunkálásával. A 2006-os évben épített 10.000 m2-es területű, nagy kapacitású gépekkel felszerelt modern, az európai normáknak és elvárásoknak megfelelő gyártóüzemünknek, valamint szakértő munkatársainknak köszönhetően, a természetes kőzetből készülő termékeinket, rendkívül rövid határidővel, egyedi méretre szabva szállítjuk partnereinknek. A gyártás során felhasznált kizárólag I. osztályú anyagokból készülő, gondosan megmunkált termékeinkkel partnereink hosszú távra építhetnek. 2004-ben bevezettük a NaturALL márkanevet, amely szolgáltatásaink és termékeink védjegye.

Ökotermékek.hu Kft

Ökotermékek.hu Kft

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan cég, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni magas minőséggel és garanciálisan? Az Ökotermékek.hu Kft. a lakásfelújítás összes tevékenységét kontrollálja.

Ötletmozaik

Ötletmozaik

Az egyszerű, ugyanakkor részleteiben gazdag elemekből épített konyhaszekrény egységes, rendezett felületet képez valamennyi konyhában. Ezúttal az alsó- és felső szekrények készítését és az egyedi konyhapult kialakítását mutatjuk be.

Hirdetés
Porcelanosa

Porcelanosa

Nem csak a konyhatündéreknek, de az átlagos konyha használóknak is fontos kell, hogy legyen egy kényelmesre és esztétikusra kialakított konyha. Sem a tervezők, sem a gyártók nem szenvednek ötlethiányban konyha téren. Már nem létezik olyan anyag, amiből ne készítenének konyhát. Készül konyha üvegből (akár a korpusz is), kőből, Corian-ból, szövetből (nem, nem elírás, tényleg van szövetből konyha front, méghozzá levehető és mosható is), kevlár szövetből és hagyományosabb anyagokból is, mint fából, rozsdamentes acélból, MDF-ből, laminátumból, stb.

Tervezzük meg!

Tervezzük meg!

Látatlanban nem szeretném a konkrét esetet minősíteni, de sok esetben tapasztaltam, hogy ésszerűtlen spórolásból a laminált bútorlapból készült konyhapultba beépített mosogató medence illesztési hézagját nem zárják le tökéletesen illetve a lap élzárását hanyagul végzik el. Ilyenkor a bútorlapba nedvesség jut be, ami rövid időn belül fölpúposodást eredményez.

Tuti menü